اجاره کلایمر

اجاره کلایمر در تهران

کلایمر نوعی ابزار ساختمانی است ک به عنوان جایگزین داربست در کار های ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد. از کلایمر برای کار های رنگ آمیزی، سیمانکاری، شست و شوی نما و … استفاده میکنند. برخی از شرکت های ساخت و ساز از مشتری میخواهند برای انجام کار کلایمر اجاره کنند در حالی که برخی دیگر از شرکت خودشان دارای کلایمر بوده و نیازی به اجاره آن نیست. این روز های برای ساخت اکثر ساختمان ها و برجی های بلند از کلایمر استفاده میکنند.

کلایمر چیست؟

کلایمر با نام دیگر داربست معلق نیز شناخت میشود که البته نام فارسی آن بالابر نما یا قندوله میباشد. کلایمر دارای یک سبد با طول متغیر 2 الی 6 متر میباشد. از کلایمر برای نقاشی ساختمان، نصب کامپوزیت، شست و شوی شیشه، کار های تعمیراتی، شست و شوی نما، سیمان کاری، تعویض شیشه ها و موارد دیگر استفاده میکنند. کلایمر این روز های جای داربست های ساختمانی را گرفته است چرا که داربست ها هم هزینه بالایی به افراد تحمیل میکردند و هم نصب آن ها زمان بر بود.

هدف از طراحی کلایمر آسان کردن دسترسی معماران و سازنده های ساختمان به قسمت های مرتفع بنا است. کلایمر میتواند به دو صورت عمودی و عمودی-افقی حرکت کند که این نوع حرکت بر حسب نیاز افراد تنظیم میشود. ضمن این که کلایمر به هزینه کمتری به نسبت داربست نیاز دارد، ایمنی بالاتری دارد و سلامت جان افراد مشغول روی کلایمر را تضمین میکند. متاسفانه در حال حاضر سالانه هزاران نفر جان خودر را بر اثر سقوط از داربست از دست میدهند این در حالی است که کلایمر این مشکل خطرناک را تا حدود زیادی حل کرده است. همچنین کلایمر قدرت حمل و جا به جایی بالاتری نیز دارد.

کلایمر از ترمز های اضطراری تشکیل شده است تا در شرایط های ناگوار با ترمز گرفتن، جان افراد و سرنشینان داخل کابین را حفظ کند. موتور به کار رفته در کلایمر قدرت بالایی دارد و بر همین اساس نیز کلایمر میتواند به راحتی به بالا و پایین برود و جا به جا شود. همه این ویژگی های مثبت ذکر شده سبب شده است که کلایمر این روز های جای داربست های ساختمانی را بگیرد.

اجاره کلایمر در تهران

اگر تصمیم به ساختن ساختمان و یا انجام کار های تعمیراتی، نقاشی، شست و شو و … کرده اید، اجاره کلایمر در تهران را به شما پیشنهاد میکنیم. اجاره کلایمر در تهران مزایای گوناگونی دارد که از آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • کلایمر به صورت ارگونومیک طراحی شده است و این مزیت به شما این امکان را میدهد تا آن را در ارتفاع دلخواهی تنظیم کنید.
  • ایمنی آن به نسبت داربست خیلی بیشتر است.
  • به علت استفاده از گالوانیزه گرم در ساختار ان در برابر خوردگی مقاوم است.
  • وینچ به کار رفته در آن قابل تمدید و تعویض است.
  • میتواند بار با ظرفیت بیشتری را با سرعت بالا جا به جا کند.
  • دوام بالاتری دارد.

قیمت اجاره کلایمر

اگر بخواهیم هزینه اجاره کلایمر را با با هزینه اجاره داربست مقایسه کنیم، قطع به یقین قیمت اجاره کلایمر مقرون به صرفه تر خواهد بود چرا که کلایمر در مقایسه با داربست ایمنی بیشتری دارد و همین موضوع میتوانید ایمنی جان کارگران را تضمین کند. ار طرف دیگر کلایمر چه به صورت دستی باشد و چه به صورت مکانیکی میتواند در جهات مختلفی حرکت کرده و لازم به نصب لوله های داربست سنگی در دور تا دور ساختمان نیست. دوام کلایمر نیز به نسبت داربست بیشتر است و نیازی نداریم تا در فواصل زمانی مختلفی تجهیزات داربست را تعمیر یا تعویض کنیم. علاوه بر تمامی این موارد زمان کمتری برای نصب کلایمر لازم داریم و همچنین به وسیله کلایمر سرعت انجام عملیات ساختمانی بالا میرود.

خرید کلایمر صفر

اگر اقدام به انجام کار های ساختمانی کرده اید و فکر میکنید که زمان انجام این کار ها طولانی خواهد بود و یا این که قرار است عملیات مختلفی را روی ساختمان انجام دهید، پیشنهاد ما به شما خرید کلایمر صفر است. البته این پیشنهاد در صورتی قابل اجرا خواهد بود که هزینه لازم برای خرید را داشته باشید. خرید کلایمر صفر از این جهت نیز مزایای مختلفی دارد که تجهیزات آن همگی نو بوده و احتمال فرسودگی و خراب شدن آن ها کمتر است. از طرفی شاید در برخی مواقع کلایمر از ظاهر بی نقص باشد ولی مخصوصا در کلایمر های برقی احتمال آسیب دیدگی موتور بالا است. این در حالی است که در کلایمر صفر خبری از این نگرانی ها نیست.

خرید کلایمر دست دوم

خرید کلایمر صفر زمانی به کار شما می آید که میخواهید در انجام کار های ساختمانی خود اندکی صرفه جویی کنید. شرکت های مختلف یوجود دارند که کلایمر های دست دوم عرضه میکنند. شما باید هنگام خرید کلایمر دست دوم سناخت و اعتماد کافی به خود شرکت داشته باشید تا خیالتان از بابت فرسودگی کلایمر راحت باشد.

انواع کلایمر

کلایمر ها بر اساس نوع کاربری، ظرفیت و ضریب امنیت مورد نظر طراحی میشود و به دو دسته کلی دستی و برقی تقسیم بندی میشود. در واقع موتور کلایمر هم میتواند به صورت دستی و هم به کمک برق فعالیت کند. البته همان طور که گفتیم کلایمر ها از نظر نقطه حرکتی نیز به دو نوع عمودی و عمودی-افقی دسته بندی میشود. تقاوت این دو نوع در ریلی است که در بالای ساختمان قرار میگیرد و امکان حرکت جانبی را به کلایمر میدهد. افراد میتوانند به نیازسنجی خود از انواع مدل دستی و یا برقی در زمینه حرکت جانبی کلایمر استفاده کنند. با توجه به این که کلایمر عمودی-افقی در جهات بیشتری حرکت میکند، قیمت بیشتری نیز به نسبت کلایمر عمودی دارند.

کلایمر دستی یا همان مکانیکی

کلایمر مکانیکی یا کلایمر دستی به کمک نیروی دست کار میکند. در واقع افراد با چرخاندن یک وینچ که به سیم های نگه دارنده بالابر متصل میشود، کلایمر را جا به جا میکنند. سبد کلایمر دستی برای جا به جایی افراد نیز کاربرد دارد ولی سرعت کمتری به نسبت کلایمر برقی دارد. کار با کلایمر دستی دشوار تر است و بر همین اساس نیز در ساختمان هایی که ارتفاع زیادی دارند، کاربرد چندانی ندارند. علاوه بر این که کلایمر دستی قابلیت جرکت افقی به سمت چپ و راست را ندارند.

کلایمر برقی

در این نوع از کلایمر برای جا به جایی سبد کلایمر از نیروی برق الکترو موتور کمک میگیرند که قطع به یقین استفاده از این کلایمر به نسبت کلایمر دستی راحت تر است. ضمن این که این کلایمر دارای یک جعبه فرمان میباشد که دکمه های مختلفی را برای کنترل دستگاه در داخل خود دارد.

تجهیزات کلایمر

پایه های نگه دارنده و سازه های مهار کننده از جنس فلز: این پایه های به صورت پیچ و مهره و به وسیله اتصالات جوشی به یکدیگر متصل میشوند تا از وینچ و سیم بکسل نگه داری کنند و نیروی وزن وارد شده از سوزی سبد را مهار کنند.

وزنه های بام جهت حفظ تعادل: وزنه های تعادل مهملا از جنس چدن یا فولاد سنگین میباشند که برای مهار کردن نیروی وزن سبد روی پایه های سوار میشوند که بر اساس ظرفیت باربری سبد انتخاب میشوند.

سبد یا پلت فرم: پلت فرم یا سبد در واقع وسیله ای است که اجسام یا افراد بر روی آن قرار میگرند و توسط کلایمر به بالا و پایین یا جهات مختلف جا به جا میشوند.

سیم بکسل: سیم بکسل در واقع یک طناب فولادی میباشد که دارای سه جزو مغذی، لایه سیم و سیم میباشد که مغذی در مرکز قرار میگیرد و رشته های سیم دور آن تابیده میشوند. سیم بکسل بر اساس کاربرد و همچنین محل استفاده در دو نوع فولادی و استیل تولید میشود.

سیم بکسل از بخش های زیر تشکیل شده است؛

  • مفتول: فلز هایی از جنس آهن، فولاد، برنز، استیل و … به دور هم پیچیده میشوند و مفتول را میسازند.
  • استرند: این نیز بخشی از سیم بکسل میباشد که همانند ماری به دور هسته اصلی سیم بکسل تابیده میشود.
  • مغزی یا هسته سیم بکسل: قسمت اصلی یا مرکزی سیم بکسل.

وینچ و الکترو موتور: الکترو موتور ها معمولا دو عدد و در سه فاز میباشند که یکی با توان 5/1 اسب بخار و دیگری با توان 8/1 اسب بخار. در کلایمر های دستی از وینچ دستی استفاده میکنند.

سیستم ترمز اضطراری: در دو طرف سبد کلایمر دو عدد سیستم ترمز ایمنی نصب شده است که برای امنیت جان مسافران داخل سبد طراحی شده است.

تابلو برق: تابلو برق دارای سیستم کنترل ارتفاع و کنترل ظرفیت میباشد که برای جا به جایی و بالا و پایین رفتن در میان طبقات مورد استفاده قرار میگیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا