با پیشرفت چشگیر کویت در همه عرصه ها تقاضا برای زندگی در آن نیز افزایش داشته است یعنی از تمام نقاط جهان بخصوص کشور های آسیایی رغبت و علاقه برای زندگی در کویت به چشم میخورد. درکل زندگی در کویت با رفاه بالایی که توانسته ایجاد کند از طرفی دیگر هزینه های زندگی در این کشور که با دخل و خرج همخوانی دارد توانسته از دلایل دیگر افزایش تقاضا باشد.
از همین رو هم تیم ما در سایت خانه آنلاین در این مقاله تمام راه های مهاجرت به کویت را بررسی کرده است پس تا پایان مطالب با ما همراه باشید. مهاجرت به کویت در کل به نسبت دیگر کشورها آسان تر شده و پروسه تهیه و صدور آن نیز مراحل راحت تری را نیاز دارد.
انواع راه های مهاجرت به کویت
مهاجرت امری است که نیاز دارد تا با آگاهی و اطلاع دقیق و آمادگی کامل وارد ان شوید. مهاجرت به نقل از مدیریت خانه آنلاین تولدی دوباره است. سختی ها و مشکلات زیادی در کنار زیبایی های مهاجرت نهفته است بنابراین کسانی که قصد مهاجرت دارند باید از لحاظ روحی و مالی و و خلقیات احساسی خود را در سطح بالایی قرار دهند.
انتخاب کشور درست بر اساس شرایط موجود هر شخصی از دیگر مسائل مهمی در مهاجرت است. مثلاً شخصی که شرایط مهاجرت به کانادا را دارد ممکن است شرایط مهاجرت به اروپا برایش مقدر نباشد یا برعکس. برای مهاجرت مشاوره با یک وکیل و مشاور کار کشته شاید برایتان لازم باشد.
به طور کلی و بر اساس تقسیم بندی استاد مهاجرت ۷ روش دارد که هرکدام مناسب با اخلاقیات فردی است و باید شرایط افراد سنجیده و سپس برای آنان حرکت کرد. اکثر افراد شرایط مهاجرت قانونی را دارند و خودشان اطلاعی از این موضوع ندارد بنابراین بهتر است قبل از هر اقدامی مطالعات دقیقی در رابطه با شرایط خود برای مهاجرت داشته باشید. در ادامه به بررسی روش های مهاجرت به کویت و اخذ ویزای کویت به طور کامل خواهیم پرداخت.
مهاجرت به کویت از طریق دریافت ویزای کاری کویت
کویت یکی از کشورهایی است که با ثروت فراوانش شناخته میشود و از قدیم الایام با ایران مراودات تجاری و اقتصادی داشته است. واحد پول این کشور همانطور که شنیده اید دینار کویت است و ارزش پول آنها در برابری با ریال بسیار بیشتر بوده و هم اکنون در سال 2023 با ارزش ترین ارز رایج یک کشور در سطح دنیاست.
همین امر یکی از دلایل مهاجرت افراد مختلف بصورت کاری به این کشور محسوب می گردد. مردم کویت چون با درآمدهایی که از نفت به دست می آورند زندگی رویایی ای را تجربه می کنند بنابراین کمتر به دنبال کار و دردسر هستند و همین امر باعث شده که در کشور کویت نیروی کار خارجی متشکل از تمام قاره ها بسیار زیاد وجود داشته باشد.
یکی از فاکتور های مهم در مهاجرت کاری توجه به نرخ بیکاری و درصد آن در کشورهاست. نرخ بیکاری در کشور کویت نزدیک به صفر یعنی ۳ درصد است و همین امر نشان دهنده شرایط فوق العاده کاری در کویت است. شرایط مهاجرت به کویت از طریق کار به کمی فرق میکند و حتماً باید شما یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای تابع و یا شرکت رسمی کویتی در کویت دریافت نمایید تاکید می کنیم کارفرما حتماً باید مقیم و تابع کویت باشد تا بتواند دعوتنامه شغلی برایتان صادر نماید.
در صورتی که شخصی این نامه را داشته باشد به راحتی اقدام به اشتغال در کویت نماید. البته قبل از هر چیز باید توجه کنید که کشور های عربی از جمله کویت به راحتی اقامت دائم و تابعیت صادر نمی کنند و پس از پایان قرارداد کاری خود و در صورت عدم اشتغال به کار باید با این کشور خداحافظی کنید.
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری کویت
- دارا بودن پاسپورتی معتبر
- تکمیل فرم های مربوط به آن
- 2 قطعه عکس گذرنامه ای
- ارائه مدارک تحصیل و رزومه کاری فرد
- ارائه دعوتنامه شغلی
- ارائه آدرس محل سکونت در کویت
اگر توانستید اقامت کاری بگیرید باید بلافاصله بعد از ورود به کویت اجازه اقامت خود را از پلیس محلی کویت نیز دریافت نمایند. استفاده از وکیل مهاجرت به کویت قطعا کار شما را بیش از پیش راحت خواهد کرد. جهت اطمینان و آسودگی خاطر خود می توانید در سایت ها و سازمان های مجاز نیز به دنبال اقامت کاری خود باشید.
مهاجرت از طریق دریافت ویزای تحصیلی کویت
آموزش در کشور کویت در سالیان اخیر پیشرفت های درخشانی را تجربه کرده است و این کشور سیستم آموزشی و برنامه ها درسی قدرتمندی را داراست. در این سرزمین موظف شده تا همه دانش آموزان سنین 6 تا 16 ساله در کلاس های درسی متناسب به خود شرکت کنند و اجباری می باشد.
سال تحصیل در مدرسه از اوت تا اواسط ژوئن دایر است. دانش آموزان در این نظام آموزشی نسبتا خاص از سن 6 سالگی الی 13 سالگی را در دوره اولیه ابتدایی و از سن 13 الی 16 سالگی را در مقطع راهنمایی و سه سال به صورت اختیاری در پیش از ورود به کالج ها یعنی مقطع دبیرستان تحصیل میکنند.
عزیزانی که قصد اخذ ویزای کویت را دارند باید در آموزش عالی در کویت که متشکل از دانشگاه های دولتی و خصوصی میباشد تحصیل کنند. آن دسته از متقاضیانی که قصد مهاجرت به کویت از طریق تحصیل را دارند و تمایل به تحصیل در دوره اولیه کالج یعنی مقطع لیسانس را داشته باشند اکثر کلاس های تدریسی این کشور و این مقطع به زبان عربی است. مدت زمان تحصیل در مقطع لیسانس برخلاف ایران و بسیاری از کشور ها در کویت 3 سال می باشد.
اکثر کلاس های فوق برنامه و عادی در دانشگاه های کویت در مقطع بالاتر یعنی کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی ارائه می گردد دانشجویان متقاضی مهاجرت به کویت که قصد تحصیل در در این دوره ها را داشته باشند بایستی بتوانند مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره قبولی 6.5 را در دست داشته باشند. دانشجویان در این مقطع یعنی ارشد به مدت 2 سال مشغول به آموزش و تعلیم میگردند.
دانشجویان مقطع عالی تحصیلی یعنی دکتری بایستی سوپروایزری را در کویت داشته باشند و با توجه به رزومه تحصیلی و ریزنمرات ارائه شده خود استاد راهنمای مناسبی را برای خود پیدا کنند. مدت زمانی را که دانشجویان دکتری مشغول به تحصیل میشوند مانند کشورمان همان 4 سال می باشد.
ارائه نمودن مدرک زبان همانطور که در مطالب بالا اشاره شد یکی از الزامات و شروط اصلی در این دوره تحصیلی می باشد. برای ورود به کویت از طریق تحصیل نیز قطعا باید ویزای تحصیلی را اخذ نمایید لذا توصیه می شود برای این امر با یک وکیل کارشته و ماهر مراوده ای داشته باشید تا در آینده هیچ مشکلی گریبان گیر شما نشود.
دریافت ویزا از طریق ازدواج
یکی از روش های مهاجرت، مهاجرت به کویت از طریق ازدواج است. شاید یکی از مزایای زندگی در یک کشور خارج از وطن مثل کویت سهولت پیدا کردن گزینه مناسب ازدواج باشد. در اصل شاید ندانید که ازدواج یکی دیگر از راه های مهاجرت به کویت می باشد. اگر فردی بخواهد از طریق ازدواج مهاجرت آن را بدست آورد باید با یک فرد از کشور مقصد ازدواج نماید. این ازدواج نباید صوری و فریبنده باشد و باید قانونی و بصورت ثبت رسمی صورت گیرد.
شما برای دریافت این اقامت از طریق ازدواج باید با یک تبعه و فرد مقیم کشور کویت مرد یا زن مزدوج شوید که برای ان میتوانید بوسیله یک مجوز ۶ ماهه وارد کشور کویت شوید و در این مدت ۶ ماه سند ازدواج خود را برای دریافت اقامت موقت ارائه دهید. این ازدواج همانطور که اشاره شد باید بصورت قانونی باشد و فرد پس از آن می تواند درخواستش را ارائه دهد.
اگر ازدواج فرد خارجی با تبعه عربی در مدت زمان قانونی اعلام شده یعنی ۵ سال دوام داشته آن زمان میتوانید از این روش برای دریافت اقامت دائم خود نیز مراحل لازم را طی نمایید.
مهاجرت به کویت از طریق تولد فرزند
این روش را باید بعد از ازدواج و روش قانونی دیگر برای مهاجرت در نظر بگیریم. قوانین مربوط به تولد نوزاد در یک کشور و اعطای تابعیت به وی در نقاط مختلف کره خاکی با یکدیگر متفاویت هستند این سرزمین نیز با توجه به قوانین خود از قاعده خون پیروی می کنند. کشورهای مطرح و نام آشنای سطح جهان همانند کانادا، برزیل، آمریکا، پرتغال و … به آن فرزندی که در خاک این کشور متولد شده باشند، پاسپورت اعطا می نمایند.
کشور کویت نیز همانند بسیاری دیگر از کشور های اروپایی و برخی از آسیا و افریقا روش خون و تولد در خاک را برای اعطای تابعیت در نظر گرفته است. در این کشور قانون اینگونه نوشته شده که اگر فرد به دنیا آمده در کویت پدر یا مادر غیر عربی داشته باشد تابعیت کشور کویت را نمیتواند اخذ نماید ولی در شرایطی که پدر یا مادر یعنی یکی از والدین تابعیت کویت را داشته باشد، بچه به دنیا امده نیز میتواند تابعیت کویت را بدست آورد.
مهاجرت به کویت از طریق پناهندگی
یکی از راه های اصلی مهاجرت به کشور کویت و اصولا هر کشور دیگر پناهندگی می باشد و همانطور که می دانید پناهندگی تقریبا آخرین راه موجود و پر استرس و پرخطر ترین آنان نیز میباشد. در واقع پناهجو به کسی گفته میشود که به دلایل مختلفی همچون جنگ، اختلافات سیاسی، دینی، نژادی و شرایط نابسامان کشوری و … در کشور خود هیچ نوع آرامش و امنیتی را برای خودش متصور نشود و به این دلایل و با این شرایط به کشور دیگری پناه آورد.
اداره مهاجرت کشور کویت برخلاف آلمان و ترکیه و بسیاری دیگر از کشور ها بسیاری از پرونده های پناهندگی را حتی نگاه هم نمیکند و بیشتر پرونده ی افرادی که برای کویت جنگیده یا زحمت کشیده اند را مورد بررسی قرار میدهد.
با این وضعیت باید در جریان باشید که علی رغم ثرتمند بودن مردم و وضعیت مناسب معیشت در این کشور، شرایط زندگی برای پناهجویان برخلاف ان بوده و اصلا در وضعیت مطلوبی قرار ندارند. پس ما نیز برای شما عزیزان این نوع مهاجریت را پیشنهاد نمیکنیم. در واقع اگر قصد مهاجرت دارید تمام سعی خود را به کار ببرید تا بوسیله یکی از شرایط اشاره شده در موارد بالا مهاجرت خود را دریافت نمایید.